11 Ağustos 2014 Pazartesi

En güzel hediye: “Kişiye özel puzzle” yani “foto puzzle”

Hediye seçmeyi hem çok önemsiyor, hem de seçim yaparken zorlanıyorsanız, size bir tavsiyemiz olacak. Sevdiğiniz kişilere  en özel zamanlarınızı ölümsüzleştiren bir fotoğrafı puzzle formunda hediye etmeyi düşünmüş müydünüz? İster adına “kişiye özel puzle” deyin, isterseniz “kişisel puzzle” deyin veya “foto puzzle” deyin, -çok müşkülpesent olmadığı sürece- emin olun sevdiğiniz kişi  bu kendine özel hediyeden çok hoşlanacaktır.  
Daha önce denemediyseniz ve foto puzzle düşüncesi sizi heyecanlandırdıysa, aklınıza takılacak olan muhtemel soruları da yanıtlayalım o halde.
size özel puzzle örneği

Her fotoğraftan  foto puzzle olur mu?
Maalesef bu mümkün değil.  Seçeceğiniz fotoğraf, yüksek çözünürlüklü olmalıdır. 700 Kb altındaki fotoğrafları bu nedenle kabul edemiyoruz. Cep telefonu ile çekilen, internetten, Facebook’tan kopyaladığınız fotoğraflar da ne yazık ki puzzle olmaya uygun değildir.
Seçeceğiniz fotoğrafta telif hakkı sorun mudur?
Evet sorundur. Bu nedenle kendinize ait olan fotoğraflar için puzzle talebi yapmanızı rica ediyoruz. Eğer fotoğrafı bir yerlerden kopyalamışsanız, ileride doğabilecek telif haklarından sorumlu olacağınızı hatırlatmak isteriz. Siz en iyisi kendinizi bu anlamda hiç riske atmadan, kendinize ait veya  sahibinden izin aldığınız bir fotoğrafı seçin.
Kişiye özel foto puzzle’lar kaç parçalıdır?
99 parça - 500 parça – 1000 parça – 2000 parça şeklinde 4 kategoriden dilediğinizi seçebilirsiniz. Parça sayısı değiştikçe baskı kalitesinde hiçbir değişiklik olmayacaktır, içiniz rahat olsun.
Parça sayısına göre puzzle boyutları değişiyor mu?
Evet değişiyor:
99 parça:      A4 boyutudur yani 21* 29,7 cm.
500 parça:    48*34 cm.’ dir
1000 parça:  48*68 cm.’dir.
2000 parça:   68*98 cm’dir.
Puzzle’lar parçalar halinde mi yoksa yapılı mı teslim ediliyor?
99 parça olan en küçük boyutu yapılı halde teslim ediyoruz. Diğer boyutlar ise normalde  özel kutusunda parçalar halinde teslim ediliyor. Eğer puzzle’ınızın yapılı teslim edilmesini istiyorsanız, bunu sipariş verirken belirtmelisiniz. Arzu ederseniz hediye paketi de yapıyoruz sizin için..
Sipariş nasıl veriliyor?
Burayı tıklayarak  göreceğiniz kişisel puzzle  istek formunu doldurup resminizi yükleyerek bize gönderdiğinizde, size en kısa zamanda olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapıyoruz. Resminiz teknik olarak uygunsa siparişinizi telefonla tamamlıyoruz.
Alternatif şablonlar var mı?
Burayı tıklayarak göreceğiniz sevgililer günü şablonlarımızdan birini seçerek puzzle’ınıza ekstra romantizm katabilirsiniz elbette..
Teslimat süresi nedir?
Size  özel bir üretim yapılacağı için teslimat süresi sipariş onayından sonra 7 iş günüdür. Doğum günü, sevgililer günü, anneler günü  gibi özel  günler için kişiye özel puzzle  hediye etmeyi düşünüyorsanız, üretim süresini yani 7 günü hesaba katmayı unutmayın diyelim. Küçük bir hatırlatma daha yapalım; foto puzzle siparişlerinizde kapıda ödeme seçeneği maalesef bulunmamaktadır.

Umarız  foto puzzle konusunda yeterince aydınlatıcı bir yazı olmuştur sizin için. Aklınızda soru kaldıysa, info@puzzlegaleri.com  adresinden bize ulaşmakta lütfen tereddüt etmeyiniz..

Keyifli puzzle’lamalar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder