24 Aralık 2014 Çarşamba

Son dakika yeni yıl hediyesi önerileri!

Yine o coşkulu, pırıltılı, sürprizlere açık zamanlar geldi. Evet şunun şurasında bir hafta kaldı yeni yılı karşılamaya. Kaç yaşında olursak olalım içimiz kıpır kıpır, çünkü seviyoruz yılın bu en özel zamanlarını. Vitrinler ışıl ışıl, sokaklar süslenmiş. Eski yılın son saatlerini evde ya da dışarıda geçirmeyi düşünsek de kendi çapımızda hazırlık planlarını çoktan yapmışız. İçimizde bir umut, belki de o gece kar yağar…

Yeni yıl demek biraz da küçük sürprizler, hediyeler demek. Kim istemez ki  kendisine verilen sürpriz hediye paketini açmayı! En az hediye almak kadar hediye vermek de keyiflidir üstelik. Sevdiklerimizin o andaki mutluluklarını görmek bizi de mutlu etmez mi!

“İyi hoş söylüyorsunuz da yine son dakikaya bıraktım ben hediye işini” dediğinizi duyar gibiyiz!  Merak etmeyin, sizin için güzel son dakika hediye seçenekleri derledik.

1- Çocuklar için çeşit çeşit puzzle’lar:

Çocuk puzzle'ları
 Çocuklar için hem eğitici hem de eğlendirici yüzlerce puzzle çeşidini isterseniz Kadıköy’deki Hobby Galeri mağazamızdan, isterseniz hem Puzzle Galeri, hem de Hobby Galeri internet sitelerimizden alabilirsiniz. Saat 16.00’dan önce aldığınız ürünleri aynı gün kargo yapıyoruz endişeniz olmasın.

2-   Sevdiklerinize İstanbul manzaraları hediye edebilirsiniz.

İstanbul manzaraları
Buradaki yazımızda detaylarını göreceğiniz kendi markamız Zen Puzzle’ın İstanbul temalı puzzle’ları, hem çok ekonomik, hem de çok şık bir hediye seçeneği olabilir.

3-     İstediğiniz puzzle olsun, mutlaka beğeneceğiniz bir tema bulursunuz!


puzzle temaları

 Değişen iklim koşulları yüzünden bembeyaz kara hasret kalmışken, belki de en güzel seçim, yılbaşı ruhunu yansıtan kış manzaralı puzzle’lardır ne dersiniz?

4-     Bazıları zekidir, onlara zeka bulmacalarımızdan hediye edebilirsiniz, hatta zorlayıcı olanlardan...

zeka oyunları
Hırs yapıp bütün yılbaşı gecesini ellerinde zeka bulmacasıyla geçirirlerse de kendi sorunları, belki de yeni yıla yeni bir başarıyla girmek istiyorlardır…

5-     Özel insanlara kişisel puzzle hediye edebilirsiniz 


Burada detaylarını göreceğiniz gibi, sizin çektiğiniz özel bir fotoğrafınızı sizin için parçalarız. Siz de sevgiyle, sabırla onu yeniden birleştirecek özel kişiye hediye edersiniz. Yalnız bu hediye için beş iş günü gerekir, acele etmeniz lazım!

6-     İçindeki çocuğu özenle koruyan yakınlarınız için şahane  RC (uzaktan kumandalı) modellerimiz de var!


RC modeller

Remote  Control - RC model deyince akıllara telsiz vericiler aracılığıyla hareket ettirilebilen model araçlar geliyor. Yeter ki hediye etmek istediğiniz kişinin ilgi alanını iyi bilin. Savaş karşıtı birine tank hediye etmeniz, o kişinin mutsuzluğuna neden olabilir, bizden hatırlatması! 

7-     Plastik maket meraklısı yakınlarınız için de elbette seçeneklerimiz mevcut.

Plastik Maket
Arabalar, uçaklar, hatta bilim kurgu filmlerindeki objelerin belirli ölçeklerde küçültülmüş birebir kopyalarına “model” deniliyor.  Bağımlılık yapan bir hobidir hatırlatalım, eğer hediye edeceğiniz kişi daha önce model yapımıyla hiç ilgilenmediyse, bu seçiminiz çok güzel bir sürpriz olabilir.


8-    
Yeni yıl gecesini evde geçirecekseniz, hem kendiniz hem de çocuklarınız için masaüstü oyun çeşitlerine de bakabilirsiniz.

Masaüstü oyunlar


Yılbaşı gecesi demek elbette eğlence demek. Ailece oynayacağınız onlarca çeşit oyunu mağazamızda bulabilirsiniz.

Umarız son dakika hediyeleri konusunda sizlere yardımcı olabilmişizdir. Şimdiden 2015 için mutluluk dileklerimizi yolluyoruz sizlere…

Nice yıllara ☺










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder