6 Şubat 2015 Cuma

James Lee imzalı rüya gibi tablolar ve puzzle'ları

Aşkı Beklerken, Eşsiz Sahil, Karlı Bir Akşamüstü gibi puzzleseverlerin çok ilgi gösterdiği şiirsel tablolara imza atan James Lee ile tanıştırmak istiyoruz sizi.


Puzzle zaten insanı rahatlatan bir uğraş; bir de James Lee gibi masalsı güzellikleri rengarenk bir şölen şeklinde yansıtan sanatçıların imzasını taşıyan puzzle'ları tercih ederseniz, emin olun içinizi ekstra sevgi, huzur ve mutluluk kaplayacaktır.

Bu romantik eserlerin sahibi hakkında size uzun ve detaylı bilgi vermek isterdik ama ne yazık ki uzun araştırmalarımıza rağmen, kendisi hakkında detaylı bilgiye rastlayamadık.


Sanatçı Güney Kore’de doğmuş, çocukluğu orada  geçmiş. Seul’de üniversite eğitimi aldıktan sonra 1981 yılında Amerika’nın Kaliforniya eyaletine taşınmış. Orada  bir sanat galerisi açmış, sonrasında 1994 yılında Arizona’ya yerleşmiş ve üç boyutlu görünümde eserler üreten “muralist- duvar resimleri sanatçısı” olarak çalışmalarına devam etmiş. 


Bir süre sonra eşinin adını verdiği “Carol’s Art Gallery” adındaki ikinci galerisini açmış. Her iki başarılı galeri ile gerek New York’daki, gerekse Los Angeles’daki  sanat çevrelerinde tanınmaya başlamış.

Mavi Romantizm, James Lee (1500 parça puzzle)
Sözü fazla da uzatmadan sizleri  muhtemelen aşık olacağınız bu şahane puzzle’lar ile baş başa bırakmak istiyoruz. 

James Lee imzalı puzzle’ların tamamını buraya tıklayarak mağazamızdan edinebilirsiniz.

Dağ Evi, James Lee (500 parça puzzle)

Cennetten Işıklar, James Lee (1500 parça puzzle)
Peaceful Reflections, James Lee (1000 parça puzzle)

Early Service, James Lee (1500 parça puzzle)

Keyifli puzzle'lamalar...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder