11 Kasım 2015 Çarşamba

Bu puzzle'lardaki yeşil böceği bulun!

FINE ART PUZZLES CATS- JANE CROWTHER 

Onlar, son zamanlarda sosyal medyanın adsız fenomenleri. İçinizde pek çoğunuz onlar hakkında izlenmedik komik video ve fotoğraf bırakmamışsınızdır; hatta evinizde bir tane vardır, ya da birkaç tane! Gerçi onlarla aynı evde yaşarken puzzle çözme konusunda mutlaka sıkıntı yaşıyorsunuzdur ama, ne puzzle’dan, ne de onlardan yine de vazgeçemezsiniz!

Cats Siamese, Jane Crowther (1000 parça puzzle)


Evet, konumuz elbette kediler. Hatta daha da özelleştirelim, konumuz kedili puzzle’lar!  Puzzle sizin tutkunuzsa, kediler de vazgeçilmezinizse, işte bu anlatacaklarımız tam da size göre…

Size iyi haberlerimiz var!

Cats Silhouette, Jane Crowther (1000 parça puzzle)



Ünlü puzzle markası Heye, ülkemizde satışa çıkan kataloğunda da Jane Crowther’in “Cats-Kediler” adlı özel çalışmalarına yer vermiş. “Fine Art” kategorisinde yer alan bu özel seçkide hem 500’lük, hem de 1000’lik puzzle’lar yer alıyor.  Evet tam da tahmin ettiğiniz üzere, Jane’ın  çoğunlukla süslü olan zarif kedileri, gerçekten de muhteşem görünüyorlar. Özellikle de yüksek kaliteli altın rengi baskılı desenler göz alıcı!

Cats Egyptian, Jane Crowther (1000 parça puzzle)


Cats Chair, Jane Crowther (1000 parça puzzle)


Her bir puzzle’da saklı olan yeşil böceği bulun!


Sanatçı Jane Crowther, eserlerinin hepsine yeşil bir böcek saklıyor. Dikkatle bakarsanız o yeşil böceği mutlaka görürsünüz.

Bu demektir ki Heye’nin Jane Crowther-Cats kategorisindeki puzzle’larında üçe katlanmış keyif sizleri bekliyor olacak.

Birincisi puzzle parçalarını birleştirme keyfi!
İkincisi, görselde saklı yeşil böceği ararken yaşayacağınız bulmaca çözme keyfi!
Üçüncüsü ise  puzzle bittikten sonra duvarınıza asacağınız şahane tabloyu izleme keyfi…

Pink Creation, Jane Crowther (1000 parça puzzle)



Jane Crowther kimdir?

Ünlü İngiliz çizeri (illustrator) Jane Crowther, Bug Art tebrik kartları şirketinin kurucusudur. 1986 yılında İngiltere’deki Kingston Polytechnic okulunun "Illustration" bölümünden onur derecesiyle mezun oldu.  Başlangıçta sadece fuarlarda ve sergilerde ek gelir elde etmek için satışa sunduğu tebrik kartları çok ilgi görmeye başlayınca, Bug Art şirketi’ni 1991 yılında kurdu. Şu anda da Bug Art şirketinde art direktör olarak çalışmalarını sürdürmektedir. O’nun özel tasarımları kendisine uluslararası ölçekli coşkulu bir başarı kazandırmıştır. Tasarımlarına sakladığı küçük yeşil böcekler ise adeta imzası gibidir.

Heye için tasarladığı güzel puzzle'lara buraya tıklayarak mağazamızdan ulaşabilirsiniz. 


Pink Vase, Jane Crowther (1000 parça puzzle)



kaynak: http://www.bugart.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder