4 Kasım 2015 Çarşamba

Mola bitti, şimdi “HEYE” zamanı!

Puzzle çözerken seçtiğiniz görselde ne ararsınız?
Eğlence, güzellik, detaylar ve renklerden size doğru akan pozitif enerji…

Heye gülümsetir!

Kuruluş felsefesini “mutluluk ve heyecan yaratmak, insanları gülümsetmek” olarak belirleyen Heye’de bu aradıklarınızı ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Size bir müjdemiz de var üstelik; uzun bir aradan sonra Heye yeniden Türkiye’de yaygın dağıtımla satışa çıkıyor! Artık Heye puzzle’ları birçok satış noktasında kolaylıkla bulabileceksiniz.

Cat's Life, Marino Degano (1000 parça karikatür puzzle)


Heye yeniden Türkiye’de!

Puzzle tutkunlarının heyecanla beklediği an geldi! Heye tekrar ülkemizde yaygın dağıtımla satışa çıkıyor! Sevdiğiniz marka, sevdiğiniz “HobbyGaleri” güvencesiyle yine yeniden… Hem de artık kayıp parça desteğiyle!

Pink Vase, Jane Crowther (1000 parça puzzle)

Heye Puzzle’da artık kayıp parça desteği  var!

Puzzle’ınızı  gözünüzden bile sakınırken, olur da bir parçasını kaybederseniz, kim bilir nasıl canınız sıkılır! Neyse ki artık Heye’de kayıp parça desteği var ve sizin böyle sorunlarınız olmayacak! HobbyGaleri'den destek alabileceksiniz!

Audrey, Johnny Cheuk (1000 parça puzzle)

Üçgen kutuların dayanılmaz cazibesi!
Heye’de ince detayların parlak renklerle harmanlandığı karikatür puzzle’ları, şahane doğa fotoğraflarının parçalanmış hallerini, çok özel grafik tasarımların puzzle formlarını bulursunuz. Üstelik bazıları, atmaya kıyamayacağınız özel üçgen kutularda karşınıza çıkar!  Eğer puzzle tutkunu dostlarınıza bu kutuları hediye ederseniz, çifte mutluluk yaşatmış olursunuz.


Puzzle’ınızı kendiniz boyamak ister miydiniz?
Heye’de hep düşündüğünüzün fazlası ile karşılaşırsınız; çünkü sürprizlerle doludur.  Mesela siyah beyaz bir puzzle’ı çözdükten  sonra zevkinize göre boyamaya ne dersiniz? Heye’de bu da mümkün! Hem puzzle çözme, hem de son zamanlarda yaygınlaşan “büyükler için boyama” zevki bir arada! Çifte heyecan, çifte eğlence!

Colour Me!Jon Burgerman (1000 parça puzzle)

Çok özel sanatçıların tasarımları, sadece Heye’ye özel!
Hiçbir yerde bulamayacağınız çok özel sanatçıların, mesela Wachtmeister’in, Degano’nun, Mordillo’nun, Rex Ray’in  ve daha onlarcasının çok özel puzzle tasarımlarına yine Heye’de rastlarsınız.  

Flowerbed, Rosina Wachtmeister (1000 parça puzzle)


Puzzle’da Alman kalitesi
Bilirsiniz ki Heye, Alman disiplini ve kalite anlayışıyla üretilmiştir, sizi üzmez!

Chrysoto, Rex Ray (1000 parça puzzle)


Zorlanırken eğlenir, eğlendikçe zorlanırsınız!
Heye’nin, özellikle karikatür serisindeki keyifli ve esprili detaylar, puzzle’ı daha zevkli hale getirirken, aynı zamanda sizi zorlar da! Çoğu puzzlesever için işin keyfi de buradadır aslında. Zorlanırken eğlenmek, eğlenirken zorlanmak!
 

The Earth, Anders Lyon (1000 parça puzzle)

Nereden satın alabilirsiniz?
Geçtiğimiz hafta Toyzeria'da lansmanı yapıldı ve büyük ilgi gördü. Başta PuzzleGaleri ve HobbyGaleri olmak üzere yakın bir zaman içinde birçok noktada Heye’leri bulabileceksiniz.
Sıra dışı, yenilikçi ve yüksek kalitedeki “niş” puzzle’ların üreticisi Heye koleksiyonundan yapacağınız seçimlerde sizi keyifli maceralar bekliyor.
O halde, iyi eğlenceler…

Dolphin, Andy Rouse (1000 parça kare puzzle)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder