24 Kasım 2015 Salı

Puzz'n Roll - Aç puzzle'la, yuvarla sakla!


Puzzle halısı ile ilgili daha önce detaylı bir yazı yazmış, ne işe yaradığını, nasıl kullanılacağını şekillerle anlatmıştık. Merak edenler, ilk yazımız için buraya bakabilirler.

Bu yazımızda ise puzzleseverlerin ihtiyaçlarını gözeterek kendi ürettiğimiz Puzz’nRoll puzzle halısından bahsetmek istiyoruz.
Puzz'n Roll Puzzle Halısı

Puzz’n Roll’u iki farklı boyutta ürettik.

  • 500 – 3000 parça  ( ayrıca 1000 parça panorama puzzle) için üretilen büyük boy Puzz’n Roll
    Bu halıda 500, 1000, 1500, 2000 ve 3000 parçaların yanı sıra panorama 1000 parça puzzle’larınızı da birleştirebileceksiniz.
    Bu halının boyutu 100*150 cm’dir.

  • 500 – 1500 parça için üretilen küçük boy Puzz’n Roll

Puzzle halısının fazla yer kaplamasını istemeyen, “ben en fazla 1000-1500 parçalı puzzle ile uğraşırım, fazla parçalı olanlarla henüz ilgilenmiyorum” diyenler, bu halıyı çok sevecekler.
           Boyutu 75*100 cm’dir.

Puzz'n Roll Puzzle Halısı 4 farklı renk ve 2 farklı boyut seçeneği ile...

Bu puzzle halısında dört renk seçeneğiniz var!

Daha önce puzzle halısı alanlar veya bu konuyu araştıranlar biliyordur. Piyasadaki değişik marka puzzle halıları genelde yeşildir, nadir olarak kırmızı halılar da bulabilirsiniz. Bu iki renkten sıkılanlar, şimdi vereceğimiz habere çok sevinecekler:

Puzz’n Roll halılarda dört farklı renk var:

SİYAH – BEYAZ – FÜME  - KREM

Özellikle gözü yormayan naturel renkleri tercih ettik.

Sıkı bir puzzleseverseniz, farklı renklerde puzzle halıları alarak çözmekte olduğunuz puzzle’ın renklerine göre gözünüzü en az yoracak olan halı üzerinde çalışabilirsiniz.  Aynı anda iki puzzle ile uğraşmak istiyorsanız koyu renkli olanı beyaz ya da krem halıda, açık renkli olanı füme ya da siyah üzerinde çalışma tercihi de size kalmış tabii ki!

Puzz’n Roll puzzle halısının nasıl kullanılacağına kısaca göz atalım.

  1. Puzzle parçalarını renk tonlarına göre ayırın, size kolaylık olması açısından küçük kaplar veya puzzle tepsisi kullanabilirsiniz.
    İkinci aşamada  Puzz’n Roll  puzzle halısını düzgün bir yüzeye yayarak  parçalarınızı birleştirmeye başlayabilirsiniz.
    Öncelikle, kaç parçalı puzzle çözüyorsanız, Puzz’n Roll üzerindeki kılavuz çizgileri takip ederek puzzle’ınızın çerçevesini oluşturmanız işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. 


  2. Halı üzerindeki puzzle’ınızı daha sonra devam etmek için kaldırmak istiyorsanız,  ruloyu şekilde gördüğünüz gibi yatay olarak halının kenarına yerleştirin.

  3. Puzz’n Roll halınızı rulonun dışına düzgünce sarmaya başlayın. Halı ile rulonun birbirini iyice kavradığından emin olun.


     
  4. En son olarak rulodan çıkan lastiklerden birini ortaya, kalan ikisini de uçlara yerleştirin. Artık halınızı güvenle kaldırabilir veya taşıyabilirsiniz. 

  5. İstediğiniz zaman lastikleri çıkarıp Puzz’n Roll puzzle halınızı dikkatle açarak puzzle’ınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 


    Puzz’n Roll Puzzle Halısını buradan temin edebilirsiniz, keyifli puzzle’lamalar dileriz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder